Sodashi – Skincare

sodashi,rejuvinate,serum,skincare,smuk,hud,pleje,beauty,100bucks,dortebitsch,dorte,birtsch,karinakoedforup,karina,koed,forup

Her i denne kolde tid, har de fleste af os brug for lidt ekstra fugt til huden. Det australske mærke Sodashi har lavet nogle skønne produkter som hjælper lige netop med dette.

Rejuvinating serum er skøn at bruge både alene men også under din dag eller natcreme. Det er en intensiv genopbyggende serum. God til tør, træt og ældre hud.

sodashi,rejuvinate,serum,skincare,kit,mask,skincare,smuk,hud,pleje,beauty,100bucks,dortebitsch,dorte,birtsch,karinakoedforup,karina,koed,forup

Hvis du føler at en serum alene, ikke er nok, kan du også købe et kit der indeholder alt det der skal til for at pleje, fugte, genopbygge en tør og træt hud.

sodashi,skincare,smuk,hud,pleje,beauty,maske,mask,brightening,marine,mineral,100bucks,dortebitsch,dorte,birtsch,karinakoedforup,karina,koed,forup

Jeg anbefaler altid at man bruger en peeling og maske en gang om ugen. Begge dele varierer i type, alt afhængig af dine behov. Har man været ude den tørre luft i vinterkulden, kan en god fugtgivende og beskyttende maske gøre underværker. Denne maske er fyldt med mineraler og tang, den regenererer, giver energi og strammer huden op.

Alle Sodashi produkterne er super lækre og drøje. Jeg er vild med den enkelte og eksklusive emballage. Ud over at være effektive produkter ser de meget lækre ud på badeværelset. Alle produkterne er bygget op med naturlige ingredienser.

Hvis du ikke selv er til det helt store hjemme spa, kan jeg anbefale en tur på Kokkedal slot Copenhagen, hvor de arbejder med Sodashi produkterne.

Læs mere, når jeg skriver og guider til mine ynglings spa steder!

Læs mere om Sodashi og køb det her – du kan også købe mange af produkterne på Kokkedal Slot Copenhagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *