Tør-shampoo

Det er blevet ultra populært at bruge tør-shampoo, og det er også et dejligt værktøj når man lige vil springe en hårvask over, til at give mere volume eller før en tupering, så den holder bedre. Husk bare at det også kan lukke hårsækkende og give irritation i hovedbunden så brug det sparsomt. Du kan eventuelt bruge en god rensende shampoo en gang om ugen, så du er sikker på at din hovedbund kan ånde.

Her er tre af de tør-shampoo’er som jeg synes fungerer bedst.

dryshampoo,davines,hair,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

På første pladsen kommer Davines Hair Refresher – den er let og ikke for pudret, dufter let. Den fungerer bedst i et ikke for fedtet hår, men til gengæld er den nem at vaske ud igen. Skal du bruge en “rigtig” tør-shampoo, kan du vælge en anden fra Davines.

 

dryshampoo,davines,hair,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

På anden pladsen kommer Fresh.Hair fra Kevin Murphy

Faktisk er det lidt misvisende at skrive “anden pladsen”, for det er faktisk en delt førsteplads med Hair Refresher.

Den er lidt “tungere” end den førstnævnte, men den er super god efter min mening. Den er nemlig stadig ikke for pudret, men er god til lige at give et løft og få håret til at se lækkert ud igen.

Det jeg godt kan lide fra både Kevin Murphy og Davines er. at de selvom de ikke kan kalde sig 100% økologiske eller noget, trods alt har tænkt lidt over den farlige kemi, på brugeren og miljøet.

dryshampoo,batiste,hair,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Man kan ikke lave et blogindlæg om tør-shampoo uden at nævne Batiste. Det er ikke mine ynglings produkter, men de har alligevel nogle gode sider. VED GUD DE ER POPULÆRE ! Men er det på grund af kvaliteten eller prisen?

Den jeg syntes er bedst er “Orginal” den er ikke så kraftig i duften, hvor jeg syntes de andre er alt for meget. Derudover kan jeg ikke lide deres design. JO JO, jeg ved godt. at det ikke er det. der gør produktet, men vi taler velvære og pleje, og en del af selvforkælelse og velvære er også det visuelle.

Jeg har da noget godt at sige, for jeg synes bestemt også. at det er skønt at man kan få den i så mange farver. Så kan man altid finde en, der passer til ens/kundens hårfarve. Desuden er den god til at bruge, hvis du har et sted, hvor håret er lidt finere og man kan se hovedbunden. Jeg bruger den ofte på kunder med mørkere hår, hvor hovedbunden derfor kan syne lidt mere. Men pas på, det kan godt komme til at se underligt ud. hvis du bruger for meget.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *