Mélange de Luxe på Nørrebro

På Ravnsborggade nr. 6 finder du en helt fantastisk butik Mélange de Luxe med tøj, sko og tasker, hvor du kan blive inspireret og finde helt specielle “skatte”. Det er et sted, hvor du kan finde showpieces, kollektionsprøver, danske designere,  haute couture og vintage.

Christoph Baran, som er ejer af Mélange de Luxe og startede butikken for 8 år siden, finder inspiration i Paris, New York og Østen, hvor han også køber ind til butikken til sine kunder, stylister og modefotografer.

Butikken har en fantastisk atmosfære og Christoph er utrolig suveræn til at give dig det dit look mangler.

Mélange de Luxe har sin egen smykkelinie, der hedder MdLJewelry. Det er farverige statement smykker, som får din hverdag til at blive sjovere og netop passer til den klassiske, som den mere ekstreme pige.

Se mere her

style,mode,inspiration,smykker,tasker,vintage,showpieces,beauty,smuk,flot,makeup,makeupartist,stylist,styling,organic,naturlig,100bucks,karina,koed,forup,dorte,bitsch

christoph,baran,vintage,showpieces,smykker,mdljewelry,fashion,mode,beauty,smuk,flot,makeup,makeupartist,stylist,styling,organic,naturlig,100bucks,karina,koed,forup,dorte,bitsch

christoph,baran,vintage,showpieces,smykker,mdljewelry,fashion,mode,beauty,smuk,flot,makeup,makeupartist,stylist,styling,organic,naturlig,100bucks,karina,koed,forup,dorte,bitschchristoph,baran,vintage,showpieces,smykker,mdljewelry,fashion,mode,beauty,smuk,flot,makeup,makeupartist,stylist,styling,organic,naturlig,100bucks,karina,koed,forup,dorte,bitsch

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *