Smukke bryn

Mange tænker måske ikke så meget over det, men det betyder meget at definerer sine bryn.

Brynene er med til at inramme ansigtet, skabe balance, form og helhed. Hvis du for eksempel har pandehår, bruger en kraftig læbestift, betyder det utroligt meget at tegne sine bryn op. Hvis du ikke er til den store modedille men brede kraftigt defineret bryn, så brug en blød farve og tegn forsigtigt dine bryn op.

Det gør en kæmpe forskel.

Her et lidt forslag til produkter du kan bruge.

brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Denne pen fra Eylure, til brynet er lidt anderledes end dem man normal falder over.

Det er en ink pen. Den er hurtig tørrende og kan være god hvis du gerne vil have skarpt optrykket bryn. Den ene ende er fin og spids og den anden lidt bredere.

brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Eylure laver lidt mere specifikke bryn produkter, der kan lidt mere end andre bryn produkter på markedet. Denne palette indeholder udover farve til brynene, en highlight, også en voks.

Du kan derfor bruge produktet til både at forme dine bryn, men også til at tegne dem op.

Husk at det ofte er bedst at bruge en farve der er lidt lysere end dit eget bryn. Ligeledes er det ofte en god ide at vælge en farve der ikke er for rød eller grå. Men farven skal selvfølgelig tilpasses dit bryn, men som ofte er det flottest at vælge en lidt kølig undertone.

Pudderskyggerne er gode til at give lidt ekstra fylde til håret, men også til at give illusionen om hår der hvor der mangler.

,bobby,brown,browgel,brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Blyanterne er gode til både at tegne blød op der hvor der mangler hår, men de er også gode hvis du ønsker at forlænge dit bryn lidt eller markerer det lidt kraftigere. Husk igen på at vælge den rigtige farve, det skal jo trods alt stadig se naturligt ud.

,bobbi,brown,browgel,brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,,udtryk,personlighed

Jeg elsker Bobbi Brown’s bryn blyanter. De er ikke for bløde, ikke for tørre og så har de en flot undertone.

deliah,browgel,brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,,udtryk,personlighed

Delilah har lavet en blyant der ikke skal spidsen og med en spiralbørste i enden. Det er helt perfekt når man er på farten og ikke vil have alt muligt ekstra med. Brug børsten til at friserer dine bryn i form og gerne lidt op af. Det får nemlig ansigtet til at se mere friskt og vågent ud.

tromborg,browgel,brow,bryn,eylure,karinakoedforup,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,,udtryk,personlighedEt must have, er en brow gel. Du kan få den i gennemsigtig eller med farve. Brug dem med farve til at give lidt ekstra til håret eller eventuelt sammen med et andet bryn produkt. det giver et mere holdbart og defineret look.

Hvis du ikke ønsker den ekstra farve, så brug en gennemsigtig til at holde den ønskede form på brynet.

God fornøjelse

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *