Gode køb på charterferien

ferie,shoppe,smykker,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

 

Det er så dejligt, når man står i lufthavnen klar til et nyt eventyr.

Jeg elsker vores charterture, hvor vi alle slapper af i hinandens selskab og nyder sol og mad. Selvfølgelig skal der også være tid til at shoppe og blive inspireret. Det kan være svært ikke at blive grebet af stemningen, og det eneste man har lyst til er at have farver og lette materialer på.  Smykker, sko, strandtasker og hatte er næsten et musthaves…….

Det jeg er blevet bedre til er lige at tænke på:

1. Er det er noget jeg vil bruge derhjemme

2. Hvor brun jeg skal være for at bruge det ( er det realistisk)

3. Hvor vil jeg bruge det

Det hjælper mig til at begrænse mine lystige impuls køb i syden og varmen.

ferie,shoppe,smykker,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Jeg har så fundet et par strandkjoler, som kommer i min kuffert hver gang og derved ligger de ikke bare i mit skab til ingen nytte. og jeg køber ikke nye før de er slidt.

De gode fund kan være forskellige fra land til land, men ofte kan et par sandaler/klipklap eller smykker være en mindre investering og nemt bruges også, når man kommer hjem til sin hverdags garderobe.

ferie,shoppe,smykker,100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *