Pas på din hud

Vejrskifte kan mærkes, lige med det samme. Huden bliver hurtig tør og irritabel, derfor er det vigtig at passe god på den.

Vi bliver ofte introduceret, og læser side op og side ned om cremer og olier til ansigtet, jo… jeg bidrager selv med info, og skriver også om disse produkter. Men… det er vigtigt også at huske, at passe på resten af kroppen. Ud over, at det selvfølgelig er vigtigt at drikke masser af vand, for! man får altså flottere hud når man ikke er dehydreret, er det også vigtigt at pleje og beskytte kroppen med gode produkter udefra.

Her på redaktionen er vi meget glade for bæredygtige produkter, også selvom vi ikke er fanatiske og bruger meget forskelligt, bliver vi altid så glade når vi støder på ting og sager der er uden unødvendig farlig kemi, er økologisk, biodynamisk, genbrug eller på anden måde tager hensyn til dig og miljøet.

Vi vil ikke gå på kompromis, og bliver altid ekstra glade når design, brugbarhed og kvalitet også følger trop.100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,bryllup,wedding,portrait,fest,party,smuk,hud,lakshmi,bodylotion

LakShmi er et økologisk produkt fra italien. Grundprincipperne er at have en holistisk og balanceret tilgang, og dermed bringe det videre og udvikle beautyprodukter udfra det grundlag.

Navnet – Lakshmi er gudinde for lys, visdom og rigdom indenfor hinduismen.

Jeg elsker den æske denne bodycreme kommer i. Det er næsten som Davines skønne hårprodukter, der også kommer i fint blomstret papir. Yndigt, feminint og lækkert. Det giver lige den der ekstra velvære fornemmelse når man står med sine nye produkter i hånden.

Produktet er en limited edition ( julen 2016 ) og koster 190,-

LakShmi – læs mere her

Et andet produkt, som jeg elsker! er hand and bodylotion fra Raaw in a jar.

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,bryllup,wedding,portrait,fest,party,smuk,hud,raawinajar,raaw,in,a,jar,body lotion,handcreme

Det er noget helt andet med hensyn til emballage, men det er stadig guf. Det fremstår rent, enkelt og både feminint og maskulint. Duften i dette produkt, er så overdrevet fantastisk. Ved det er meget individuelt hvad man kan lid ei dufte, men den her er bare noget af det bedste jeg har haft hænderne i. Den er mild, sød og alligevel rund og den holde længe på huden, så jeg bruger den ofte som var det en parfume.

Raaw in a jar er produceret af en dansk pige, bosat i New York. Det er “næsten” lige kommet til Danmark, hvilket jeg jubler over, produkterne er naturlige og uden unødvendig kemi, samt meget drøj i brug. Cremen her koster 300,-

Du kan læse mere her og købe den her

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion,medie,tv,kvinder,woman,clothes,garderobe,makeuppung,sminketaske,makeupartist,makeup,artist,vintage,inspiration,farver,blush,udtryk,personlighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *