Pretty in Pink

Selvom det stadig er koldt uden for og landskabet lige nu er hvidt og smukt, er vi stadig ved at nærme os foråret.

Jeg elsker snevejr og syntes det er fantastisk og smukt, men jeg glæder mig også til vi kan åbne vinduer og døre og lukke den milde forårsluft ind i stuerne. Til at vi kan rykke udenfor og drikke vores kaffe og hvidvin på diverse cafeer.

Menvi ved alle at det kommer, så hvorfor ikke nyde det vi har nu og kigge fremad og lade os inspirerer af alle de nye trends, looks og varer der titter frem i butikkerne landet over.

Personligt er jeg VILD med at de der er farver på hylderne, VILD med både de lette men også de stærke toner der springer frem. Det er som at være i en blomsterhandler og bare lade sig omfavne af friskhed,lethed og smukke smukke farver.

Speceilt er jeg VILD med PINK PINK PINK!!! LYSERØD LYSERØD LYSERØD!!! 

Bare fordi vi er ovre i defeminine farver, betyder det ikke at det ikke kan være skarpt, råt og personligt i udtrykket.

Jeg er faldet over denne sweatshirt fra Gestuz, som jeg bare syntes er helt skøn. 699Dkr

trends,fashion,mode,gestuz,sweatshirt,spring,pink,moderne,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,karinakoedforup,beauty,smuk,bryllup,wedding,dorte,bitsch,dortebitsch,100bucks,sminke,stye,stylist

Brug den til en feminin nederdel, sneaks, jeans eller et par cool kassebukser og en høj hæl.

Hvis du godt kan lide det feminine i den pink farve men gerne vil have lidt mere kant, er der disse skønne øreringe fra Hvisk

trends,fashion,mode,sweatshirt,spring,pink,moderne,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,karinakoedforup,beauty,smuk,bryllup,wedding,dorte,bitsch,dortebitsch,100bucks,sminke,stye,stylist,smykker,hvisk

Man behøver selvfølgelig ikke kun holde sig til de pink nuancer i tøj og smykker. Hvorfor ikke lege lidt med farver på neglene og i makeuppen? Jeg ved godt at mange er bange for at ligne nogen der har grædt, hvis de bruger pink eller lyserøde farver i makeuppen. men der er jo ingen der siger at du skal stikke hele hovedet med i øjenskyggepalletten. du kan jo nøjes med at bruge de flotte farver til at tone med, eller lave et par flote pink læber, eller et lille dash på kinderne.

Jeg er personligt vild med de skønne farver der finde til neglene.

Her gel-lak fra Le Mini Macaron i farven Cranberry 129,95Dkr

trends,fashion,mode,sweatshirt,spring,pink,moderne,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,karinakoedforup,beauty,smuk,bryllup,wedding,dorte,bitsch,dortebitsch,100bucks,sminke,stye,stylist,smykker,le,mini,macaron,leminimacaron,neglelak,nails

Hvis du gerne vil prøve at kaste dig ud i skygger til øjnene men er lidt bange for de stærke pink farver, kan du vælge en let og blød nuance. Denne kan du få i både mat og shimmer. Husk at tænke over hvor du bruger hvad, shimmer kan godt virke voldsomt hvis det bliver brugt på et lidt træt/tungt låg, men er helst skøn hvis du ønsker at fange lyset og skabe reflekser på låget.

Skygge fra Delilah i farven Flamingo 199Dkr

trends,fashion,mode,sweatshirt,spring,pink,moderne,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,karinakoedforup,beauty,smuk,bryllup,wedding,dorte,bitsch,dortebitsch,100bucks,sminke,stye,stylist,skygger,eyeshadow,delilah

Brug din makeup og neglelak til at understrege dit look. Du kan enten lege med tone i tone, så det matcher med dit outfit, men du kan også skabe kontraster og blikfang med enkelte små detaljer.

Hov og en lille reminder!!!!

Der er kun4pladser tilbage på vores inspirationsaften, så send os en mail hvis du ønsker at komme med på”holdet”. Du finder vores kontakt info her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *