Forår hos Christian Louboutin

Åhhhhhhh spring ind i det smukke Christian Louboutin univers. Det kan godt være det kan være over the top, men det er smukt, inspirerende, glamourøst og vidunderligt.

Her er lidt fra den nye kollektion 2017, som jeg personligt ikke kan stå for. ( synd at man ikke har råd til bare at klikke på MIN KURV, når man sidder der og lader sig inspirerer foran skærmen. )

Dette skønne univers byder på både beauty, dufte, sko og tasker – EN DRØM – og kigget på det med makeup artist øjne, er det de skønneste billeder og makeupper der er lavet på billederne. Tjek hjemmesiden ud her

 

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

Flot læbestift fra forrårskollektionen i farven Miss Loubi – den er fra serien velvet matte, som giver det helt rigtige look dette forår. Pris £70

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

 

 

 

 

 

Er du ikke til de matte læber og ikke en slave af hvad modeverdenen dikterer, kan man også få nogle skønne farver som lip lacquer – her farven Bengali – Pris £65

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

 

Jeg syntes det er lir på flaske. Designet er ligesom man typisk ser fra CL, super detaljeret, en smule over the top og alligevel underspillet, på en eller anden underlig måde.

Æskerne de kommer i er enkelte, stilrene og oser af kvalitet. men det skal det selvfølgelig også når man taler om denne form for high end produkter.

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks

Jeg er også faldet over denne taske. Personligt er jeg faktisk mere en sko pige end en taske pige, men den her er da mega skøn. Desuden går dyreprint aldrig rigtigt af mode.

Taske: Vero Dodat Clutsh/patent Leo Pris £825

Nu kommer vi til en af mine store “laster” SKO. Jeg elsker alle slags sko, sjove, farverige, vintage, sporty, klassiske sko. Jeg har fundet et par stykker fra den nye kollektion som jeg syntes er underskønne.

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

christian,louboutin,fashion,glamour,spring,2017,mode,trends,styling,stylist,dorte,bitschbeauty,makeup,makeupartist,karina,koed,forup,dortebitsch,karinakoedforup,smuk,kreativt,personlighed,personligstyling,inspiration,100bucks,lipstick,lip,lacquer,bag,shoes

Øverst: Estradouche 100 Vea velours Pris £645

Nederst: Crissos 100 patent/nappa shiny Pris £575

Du kan købe det hele hos Selfridges

Har købt hos dem før og de kan varmt anbefales. ud over at det kommer super lækkert pakket ind, er det hurtigt og du kan endda vælge et års abonnement hvor du får fri forsendelse i et år, til samme pris som 1 forsendelse ( smart forretnings strategi, men det er super for forbrugeren ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *