About 100bucks

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion

 

 

Den bedste udgave af dig!

 

Din fremtoning betyder noget!
Hvorfor så ikke vise verden den bedste udgave af dig selv

 

Vores vision er at hjælpe kvinder og mænd i alle aldre. Dit image er et værktøj, som du kan bruge til at nå dine mål. Det arbejder alligevel med og mod dig uanset, hvad du gør. Hvorfor så ikke bruge dit image som et værktøj, der fremhæver din personlighed, understreger din professionalisme og hjælper med at få dit budskab frem til modtageren?

Uanset om du vil arbejde med din fremtoning for din egen fornøjelse, om du plejer et professionelt image i forbindelse med din nuværende karriere, eller om du leder efter nye faglige udfordringer, så kan du med sikker rådgivning løfte dit image og føle dig tryg og tilfreds med din fremtoning.

Vi guider dig kærligt, konstruktivt og sikkert igennem en proces, der ikke skal lave dig om, men som tværtimod skal vise verden den bedste udgave af dig selv!

Du kan være sikker på, at du er i trygge, erfarne og professionelle hænder. Vi har mange års erfaring og arbejder til daglig som stylist og makeup artist for en bred vifte af kunder, med opgaver indenfor TV, mode, undervisning, brudestyling, foto-opgaver, personlig styling og vejledning. Vi favner bredt, men rammer præcist uanset om du er jobsøgende, ledende erhvervskvinde, politikker eller hjemmegående, der kan bruge et boost af dit image.

Måske er du på vej mod nye udfordringer?

Måske er du på vej ind i en ny æra i dit liv?

Måske er der en bestemt begivenhed, hvor du vil fremstå skarpt og fængende?

Måske har du bare svært ved at finde din stil?

Måske er i en gruppe veninder, der har brug for nye tips og inspiration?

Kontakt os og hør nærmere – vi er altid glade for at hjælpe!

Vi garanterer fuld fortrolighed og tilbyder den største ekspertise indenfor makeup, hår og styling!

 

KONTAKT Dorte Bitsch mobil: +45 24 60 13 80 info@100bucks.dk

Alle indlæg på bloggen 100bucks.dk er frivillige, og et udtryk for vores egne meninger. Alt hvad der bliver omtalt af produkter, brands, steder er et udtryk for vores interesse og inspiration. Vi skriver gerne om produkter, events og brands osv. hvis det har vores personlige interesse og vi syntes det understøtter og representerer det vi står for.