About us

Dorte

 

Kreativ, alsidig og utraditionel tilgang til tingene. Hun har et godt øje for 100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultiondetaljer, er positiv og ser muligheder. Elsker udfordringer.

Udannelse

Tegner/design på Fashion Institute of Technology i New York. Stylist og makeup artist i København. Arbejder til daglig med både styling/lingeristylist og makeup på både TV og privat.

Motto

Du behøver ikke bruge en formue for at se godt ud. Det handler om, at fokuserer på sine fordele og udtrykke dem i sin stil.

 

 

Karina

 

100bucks,dorte,bitsch,karina,koed,forup,om,os,beauty,sminke,makeup,styling,stylist,mode,smuk,fashion,klassisk,personlighed,foto,image,imageconsultion

Forelsket i mit arbejde med at hjælpe andre fremhæve deres smukkeste sider, at lære fra mig og være i øjenhøjde. At vise vigtigheden i udstråling og signaler og, hvor lidt der skal til, for at føle og se smuk ud. Jeg udfordrer mine kunder, så de tør rykke og udvikle sig i deres look. Som Dorte er jeg alsidig og kreativ. Blandt andet derfor udgør vi også et godt makkerpar.

Udannelse

Uddannet skuespiller i London og efterfølgende som frisør og makeup artist i København. Arbejder til daglig med undervisning, brude, reklamer og sminker til TV, fotoshoots og pressemøder.

Motto

Vi er alle smukke, det handler om at fremhæve og ikke kamuflerer.